Search
Close this search box.

Blog

TotsActualitat col·legiAigua, energia i medi ambientComunitatDefensa de la professióEmpresesInfraestructures i finançamentInstitucionalMobilitat, transport i logísticaRecull de premsaUrbanisme i territori

FILTRE

Processos de selecció oberts: Secretari/a i Cap de Visats del Col·legi

S'obre el procés de selecció del nou Secretari/a del Col·legi d’Enginyers de Camins i del Cap de Visats, Certificació i Assistència Tècnica

Amb l’objectiu de consolidar la direcció executiva de la nostra institució, iniciem el procés obert de selecció del nou Secretari/a del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports a Catalunya. El secretari/a, posició que requereix ser enginyer/a de Camins col·legiat/da, és la figura executiva més important del Col·legi, responsable de la planificació, organització, direcció i control de les activitats i els serveis del Col·legi.

La funció del Secretari/a és estratègica i clau per aconseguir els objectius col·legials. Entre les seves funcions hi ha la representació del Col·legi davant les administracions i les empreses, la promoció i prestació dels serveis als col·legials, l’agenda d’activitats, la gestió econòmic-financera i la gestió de la plantilla i l’equip de col·laboradors.

Consulta les bases del concurs i procediment per a la presentació dels candidats.

Addicionalment a la posició de Secretari/a, també iniciem el procés de selecció per cobrir la vacant de Cap de Visats, Certificació i Assistència Tècnica. Aquest lloc també requereix ser enginyer/a de Camins col·legiat/da i és una figura clau per al Col·legi ja que serà la persona encarregada de gestionar un dels serveis de més valor afegit que proporcionem als col·legiats.

Consulta la descripció d’aquesta funció i procediment per a la presentació dels candidats.

Newsletter