Search
Close this search box.

Blog

TotsActualitat col·legiAigua, energia i medi ambientComunitatDefensa de la professióEmpresesInfraestructures i finançamentInstitucionalMobilitat, transport i logísticaRecull de premsaUrbanisme i territori

FILTRE

Josep Maria Ruiz Boqué, nou secretari del Col·legi

Prendrà possessió del càrrec durant el mes d’octubre

Josep Maria Ruiz Boqué ha estat designat nou secretari del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports després d’un procés de selecció que va començar la primavera passada. Ruiz Boqué ha estat escollit entre 11 candidatures, destacant per la seva llarga trajectòria professional en el sector de l’enginyeria.

Membre de la promoció de 1990 de l’Escola d’Enginyers de Camins de Barcelona, es va especialitzar en estructures i edificació. Al llarg de la seva trajectòria, ha treballat en gairebé tots els àmbits de l’enginyeria civil, incloent-hi aigua, energia, transports, edificació, medi ambient i urbanització. En el seu currículum també destaca la seva experiència internacional, especialment en països de Sud-amèrica.

Gran part de la seva carrera s’ha desenvolupat a les consultores d’enginyeria Typsa i Inypsa (actualment Airtificial), on va assumir diferents càrrecs directius. En els darrers anys, ha exercit com a cap de servei d’estudis i projectes a Terrassa Cicle de l’Aigua, l’entitat pública que gestiona el subministrament d’aigua a la ciutat de Terrassa.

Ruiz Boqué prendrà possessió del càrrec durant el mes d’octubre.

Newsletter