Search
Close this search box.

Activitats

Finalitzada!

Fòrum Libris | Clara Forn: El món sempre guanya

DATA: Dijous 4 de juliol de 2024
HORARI: De 18:30 a 20:00 h
LLOC: Biblioteca Clarà (C. Dr. Carulla, 22-24 – Barcelona)

El llibre | Quan la Maria Riquer, vídua d’en Sebastià Amar, es proposa acabar d’una vegada amb tot el que queda del seu difunt marit, es topa amb un escrit amagat. A través del document i les emocions i records que es desperten en la vídua, veiem passar escenes de la vida del matrimoni, els amics i familiars amb el rerefons de la Segona República, la guerra civil i la postguerra.

Vilalta, una població imaginària del Maresme, Barcelona i la Catalunya Nord, seran els escenaris per on passejaran un seguit de personatges calidoscòpics, que canvien de tonalitat segons des d’on observem la història: Present i passat, pensaments, desitjos i records confrontats ens mostren una realitat que mai és única ni va en una sola direcció.

L’autor | Clara Forn i Argimon (Barcelona, 1957). Llicenciada en Filosofia i Lletres (Filosofia) per la Universitat Autònoma de Barcelona, on gaudí dels ensenyaments de professors emblemàtics com en Josep Calsamiglia o en Joan Rovira.

Dedica la seva vida professional a l’ensenyament de la Filosofia en la secundària, especialment amb alumnes de batxillerat, als que intenta transmetre la passió pel coneixement que neix amb els grecs i arriba, amb dificultats, fins als nostres dies. L’any 2018 es pre-jubilà i des de llavors s’ha dedicat a escriure.

Ha assistit als cursos de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu barcelonès des de l’any 2019.

La seva primera obra de ficció El món sempre guanya ha estat guardonada amb el Premi Libelista 2022 i publicada al mes de maig 2023.

 

INSCRIPCIONS

Inscriu-te al Fòrum Libris a través d’aquest formulari

Si només vol participar en aquesta trobada, inscriu-te per correu electrònic a inscripcions@camins.cat

<< TORNAR >>