Search
Close this search box.

Blog

TotsActualitat col·legiAigua, energia i medi ambientComunitatDefensa de la professióEmpresesInfraestructures i finançamentInstitucionalMobilitat, transport i logísticaRecull de premsaUrbanisme i territori

FILTRE

Jornada | Cap a on vas, Barcelona?

Jornada 'Cap a on vas, Barcelona? L'urbanisme metropolità de demà'
Les claus d'un urbanisme metropolità per a Barcelona que respongui als reptes socials, ambientals i econòmics.

En un moment de transformació, innovacions disruptives i grans desafiaments socials, ambientals i econòmics el Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Catalunya els màxims responsables tècnics de les tres principals administracions actuants a la regió metropolitana de Barcelona i quatre professionals per analitzar les prioritats de l’urbanisme metropolità per a Barcelona.

Vídeo de la jornada ‘Cap a on vas, Barcelona. L’urbanisme metropolità de demà’.

La primera part de la jornada ha comptat amb la participació de Xavier Matilla, arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Mariño, director de l’Àrea de Desenvolupament de Polítiques Urbanístiques de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i Agustí Serra, director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura de la Generalitat de Catalunya.

Javier Ortigosa, vocal de la Junta Rectora de Camins.cat, ha moderat una taula rodona amb Anna Gener, economista i CEO de Savills Barcelona, Ramon Gras, enginyer de Camins i soci fundador d’Aretian, Mariona Prat, geògrafa i cap de projecte del Pla de Barris del Poble-sec, i Marta Rofin, arquitecta. i cap del departament Healthy Cities de Bax&Company.

Jornada conduïda per Andreu Ulied, president de la Comissió d’Urbanisme i Territori del Col·legi de l’Enginyeria de Camins.

Jornada 'Cap a on vas, Barcelona? L'urbanisme metropolità de demà'

Newsletter