Presentació | Aigua, alimentació i enginyeria
DATA: Dijous 26 de maig de 2022
HORARIS: A les 19:30 hores
LLOC: Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports (C. dels Vergós, 16, 08017 Barcelona)
Acte de presentació del llibre Menú del agua, editat per la Confraria Plat Cerdà amb el suport d’Agbar. Es tracta d’un recull de receptes que incorpora la seva petjada hídrica i, al mateix temps, una reflexió sobre el paper fonamental de l’aigua en l’alimentació i la gastronomia.
La presentació comptarà amb la participació del president d’Agbar i Medalla Ildefons Cerdà, Àngel Simón, que reflexionarà sobre aquest peculiar maridatge entre gastronomia, aigua i enginyeria. A l’acte també hi participaran Pere Calvet, degà del Col·legi de l’Enginyeria de Camins, i Benedicto Lizcano, president de la Confraria Plat Cerdà.
PROGRAMA